(VIDEO) Anemični Milan doživeo novi poraz

Sport

24.09.2017

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Milana su se nadali da je višegodišnjoj agoniji njihovog kluba došao kraj, ali ako se po jutru dan poznaje, "roso-neri" se neće puno pitati u italijanskom šampionatu ni ove sezone.

RepublikaFoto: twitter.com/Serie A TIM
Sampdorija bez većih problema savladala Milan

Nakon šamarčine od Lacija (1:4) od pre dve nedelje, novi udarac posrnulom gigantu iz grada mode zadala je Sampdorija.

"Sampa" je na svom "Luiđi Ferarisu" poprilično lako izašla na kraj sa timom Vinćenca Montele, a krajnji rezultat od 2:0 za Đenovljane čak je i dobar za goste, s obzirom na broj propuštenih prilika protivnika.

Samo je Duvan Zapata mogao da postigne barem tri gola za Sampdoriju, ali se sigurno Kolumbijac neće buniti ni sa jednim na svom kontu i to onim koji je načeo odbranu Milana.

Igrao se 72. minut kada je upućena duga lopta u kazneni prostor Milana, Bonući je skočio u prazno, Kristijan Zapata je glavom odbio loptu samo do Duvana Zapate koji je ovaj poklon oberučke prihvatio. Donaruma je nemoćan, 1:0 za Sampdoriju.

Montela je povukao očajnički potez, izvršio trostruku izmenu, ali ništa nije pomagalo njegovim igračima, koji su tek jalovo napadali gol Sampdorije, ali bez većeg uspeha.

Kad su se konačno istrčali gosti, Rikardo Alvarez je iskoristio njihov zamor i indisponiranost, i tek koji minuta nakon što je kročio na teren, postigao drugi gol za domaće u 93. minutu i veliko slavlje na stadionu.

Možda je ovo bila i poslednja utakmica Vinćenca Montele na klupi "roso-nera", pošto ozlojeđeni fanovi već duže vreme traže njegovu smenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading