Everton pred Banjicu: Nadam se da se neće ponoviti scene od prošle sezone

Autor:

Sport

24.09.2017

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Partizana Everton Luiz rekao je da neće znati kako da se ponaša ukoliko ga navijači Rada ponovo budu vređali na rasnoj osnovi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Evertonov najteži momenat u Srbiji dogodio se na Banjici

Duel dve ekipe prošle godine na Banjici obeležili su rasistički incidenti – na prozivke pristalica domaćih Brazilac je uzvratio srednjim prstom, ali su se onda umešali igrači Rada.

Sada se vraća na mesto gde je prolazio kroz teške trenutke jer Partizan u nedelju gostuje "građevinarima".

- Nikad nisam prolazio kroz nešto takvo. Tog dana sam se vratio kući i nisam znao šta da radim. Ako se ponovi neću znati kako da se ponašam - rekao je Everton za portal “esporte.uol.com.br”.

Njemu nije bilo najjasnije kako su odnosi kluba bili toliko dobri posle takvih scena.

- Partizan je nekoliko dana kasnije bio prijatelj sa tim klubom. Sa saigračima nikad nisam imao problem. Podržavali su me, ostavljali poruke ohrabrenja na "Instagramu" - dodao je.

On dodaje da je svestan da može ponovo da dođe do problema.

- Ne znam da li će biti dobar meč. Razmišljam o tome, ali ne znam šta može da se desi. Nadam se da će biti miran dan i da ćemo moći da odigramo mirnu utakmicu - završio je Brazilac.

Evo kako je izgledao čitav incident na utakmici između Rada i Partizana prošle sezone:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Propeler

24.09.2017 14:38

Everton je svetao primer na koga bi trebalo da se ugledaju svi igraci Partizana. Sto se Rada tice, oni drugacije ne mogu ni da privuku paznju, osim ovakvim incidentnim situacija