Kapa dole, majstore: Nedved se vraća u klub gde je ponikao!

Sport

24.09.2017

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji češkog i čehoslovačkog fudbala, Pavel Nedved, vraća se u 45. godini na teren i to u klub gde je načinio prve fudbalske korake!

RepublikaFoto: twitter.com/Marca in English
Prva ljubav zaborava nema: Nedved se vraća u matični klub

Nedved je profesionalnu karijeru završio još 2009. godine, preselio se u potpredsedničku fotelju svog poslednjeg kluba Juventusa, ali je sada rešio da se vrati na teren i zajedno sa svojim sinom nastupa za klub FK Skalna!

Bivši fudbaler je karijeru započeo upravo u ovom klubu, gde je igrao od svoje pete, pa sve do 13. godine, kada je otišao u jedan od najvećih klubova u zemlji - prašku Spartu. Ugovorom je predviđeno da Nedved igra za Skalnu samo povremeno, jer ima i izvršne obaveze u Torinu u upravi Juventusa.

Pavel Nedved je 18 godina profesionalno igrao fudbal, 91 put je nastupio za Češku, a pored Juveovog, uspešno je nosio i dres Lacija i Sparte iz Praga.

Ovako je Nedved nekada harao na terenima širom Apenina:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading