(VIDEO) Maradonina poruka dirnula Federera, Švajcarac se rasplakao!

Autor:

Sport

21.11.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer i Aleksandar Zverev ne igraju na finalu Dejvis kupa, pa su zato našli vremena da odigraju egzibicioni meč u Argentini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maradona je veliki fan tenisa

Mladi Nemac je dobio meč u dva taj-brejka, a tokom meča sa ekrana je puštena poruka Dijega Armanda Maradone za švajcarskog veterana.

- Zdravo gospodaru igre, mašino, kako te ja zovem! Bio si, jesi i uvek ćeš biti najveći. Nema nikog kao što si ti. Želim da znaš da ako imaš bilo kakav problem dok su u mojoj zemlji, možeš da me pozoveš i kažeš šta ti je potrebno – rekao je Maradona.

 

 

Iskusni Švajcarac je jako emotivno primio ovu poruku, čak je i zaplakao. Kasnije je pričao o mogućem povlačenju.

- Moja odluka o povlačenju zavisiće pre svega od mog zdravlja. U ovom momentu ne vidim razloga da prestanem da igram. Prvi put sam o tome razmišljao 2009. Prošlo je deset godina i evo me, još igram. Mnogo rada je potrebno. Očekivao sam da igram do 35-36, ali i dalje sam tu, ovo je sasvim nova dimenzija za mene - poručio je Federer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading