De Brujne bez dlake na jeziku prema UEFI: Fudbal je zbog vas postao biznis!

Autor:

Sport

20.11.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo samo što su završene, a neke reprezentacije i pre žreba znaju u kojoj grupi i sa kim će igrati na šampionatu. Naime, 12 reprezentacija biće domaćini završnog trunira, sve te selekcije koje su se kvalifikovale imaju prednost prilikom određivanja domaćinstva. Zbog toga će pojedine najbolje selekcije iz grupa, poput Belgije, biti smeštene u unapred napravljenu grupu na Evropskom prvenstvu.

Kevin de Brujne

Belgijanci su bili dominantni u svojoj kvalifikacionoj grupi sa deset pobeda, ali zbog specifičnog formata neće biti u prednosti kada dođe žreb, niti imati lake rivale po zasluzi već će biti automatski ubačeni u grupu B zajedno sa Danskom i Rusijom i Velsom ili Finskom. 

Vezista Sitija i reprezentativac Belgije Kevin De Brujne je besan zbog toga.

- Sramota! Takve stvari me teraju da smatram Evropsko prvenstvo lažnim takmičenjem. Fudbal je sve više postao biznis - rekao je De Brujne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading