Skandal Mirka Vučinića: Crnogorac utajio porez u neverovatnoj sumi!

Autor:

Sport

20.11.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih napadača u novijoj istoriji Balkana Mirko Vučinić suočio sa sa velikim životnim problemom. Poreske vlasti u Italiji pokrenule su istragu protiv bivšeg centarfora Rome i Juventusa zbog osnovane sumnje da je utajio porez u vrednosti od skoro šest miliona evra.

Mirko Vučinić u dresu Juventusa

Bivši kapiten reprezentacije Crne Gore nije prijavio zaradu koju je ostvario igrajući za Al Džaziru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Prema navodima italijanskih medija, Vučinić je trebalo da plati porez u iznosu od 1, 4 miliona evra 2014. godine, po 1,9 miliona evra 2015. i 2016. godine i 542 hiljade evra 2017. godine.

Dobro obašteni Mediaset prenosi da je sudija Serđo Tosi prihvatio zahtev tužioca Masimilajana Kardućija da dok traje postupak bude konfiskovana Vučinićeva imovina u vrednosti neplaćenog poreza.

Crnogorski golgeter je u Italiji igrao za Leće, Romu i Juventus, iz kojeg je 2014. godine otišao u Al Džaziru. U klubu iz Abu Dabija je i završio karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading