Monako potvrdio da prati Pavlovića!

Autor:

Sport

20.11.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinja Pavlović blizu je prelaska u Monako, razgovori su u toku, što je potvrdio i potpredsednik francuskog kluba Oleg Petrov. Čelnik "kneževa" je ishvalio defanzivca crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

- Nećemo u predstojećem zimskom prelaznom roku potpisati mnogo fudbalera. Ne mogu trenutno puno toga da vam kažem, ali potvrđujem da je Strahinja Pavlović igrač koji značajno napreduje, već je, iako je veoma mlad, stekao iskustvo i u fokusu je mnogih klubova, pa i Monaka - rekao je Oleg Petrov, ističići da će tokom zime neke igrače Monako pokušati da proda već na zimu, a da se "udar" pojačanja u Kneževini očekuje narednog leta.

Početkom sedmice kompletna delegacija Partizana, koju su činili generalni direktor Miloš Vazura, predsednik Milorad Vučelić, doktor Sead Malićević, Strahinja Pavlović i njegov agent Zvonimir Vukić putovala je u Pariz na pregovore sa Monakom.

Visina obeštećenja iznosi više od 12.000.000 evra i to bi trebalo da bude rekordan transfer Partizana u 21. veku. 

Zanimljivo je i da ga je Partizan svojevremeno doveo za svega 324.000 dinara, pa će zarada od njegovog transfera biti enormna u odnosu na uložen novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading