(FOTO) Megvajer porukom razbesneo Srbe: Džaba ti milioni, kad hvališ velike kukavice!

Autor:

Sport

19.11.2019

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski reprezentativac Hari Megvajer pun utisaka vratio se sa gostovanja iz južne srpske pokrajine, gde je selekcija "tri lava" savladala tzv. Kosovo 4:0, uz mnogo zajedničkih, bratskih momenata na tribinama između navijača dva tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Megvajer

Englezi su naišli na topao prijem po dolasku u Prištinu, meč je maltene bio revijalan zbog rešenog pitanja plasmana gostiju na Euro, odnosno eliminacije tzv. Kosova, te je to dodatno dalo prijateljski ton utakmici.

Posle svega viđenog u Prištini, pre, za vreme i posle utakmice, reprezentatvac gostiju Hari Megvajer imao je samo lepe reči za domaćine, čime je izazvao i bes srpskih.

- Kosovo, bilo je zadovoljstvo - hvala za neverovatnu dobrodošlicu. Prelepa zemlja, divni ljudi. Puno sreće u budućnosti - napisao je Megvajer na svom tviteru.

 

 

Među stotinama komentara na njegov "tvit" bilo je mnogo od srpskih navijača, koji su nisu birali reči u obraćanju najskuplje plaćenom defanzivcu sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading