Stigla prva ponuda za Boaćija: Egipćani žele napadača Zvezde, odmah se pojavio veliki problem!

Autor:

Sport

18.11.2019

16:51 >> 16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponuda za napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija stigla je od strane jednog egipatskog kluba, koji je ubrzo odustao od kupovine kada je video previsoku cenu koju je postavio srpski šampion, saznaje Mondo.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Kako prenosi ovaj portal, cena od 4.000.000 evra pokunjila je egipatski klub pa se povukao od ponude ubrzo nakon što su saznali koliko moraju da se otvore ne bi li napadača iz Gane privoleli sebi.

Takođe, plata Zvezdanog centarfora ne bi bila ispod milion i po evra, što je odvratilo Egipćane.

S druge strane, pomenute sume nisu previsoke za klubove sa Istoka, mada je pitanje da li bi Boaći ponovo išao tim putem, jer se već jednom nije snašao.


Jasno je da je Zvezda spremna da ga proda i tako se oslobodi jednog od stranaca, ali videćemo hoće li to uspeti po željenim uslovima.

Predstojeći dueli sa Bajernom i Olimpijakosom u Ligi šampiona mogli bi da budu vrlo značajni za Boaćijev eventualni transfer ove zime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading