"Imamo šansu protiv Norveške!"

Autor:

Sport

17.11.2019

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi vezista srpske fudbalske reprezentacije Nemanja Maksimović naveo je posle remija protiv Ukrajine (2:2) da je "orlovima" nedostajala sportska sreća, ali da se nada da će ona biti nadoknađena u baražu protiv Norveške u martu.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Maksimović

Srbija je u poslednjim trenucima meča na stadionu "Rajko Mitić" primila gol i remizirala protiv Ukrajine, a posle meča Maksimović je dao svoj sud.

- Šteta što smo primili drugi gol između pet nogu. Imali smo poboljšanje u igri. Nekad nam nedostaje sportska sreća, ali bolje danas nego u baražu. Norveška je kvalitetna reprezentacija, ali mi polako prihvatamo šta selektor traži od nas. Potrudićemo se da iskoristimo njihove mane, imamo šanse. Imamo 25 igrača koji u svakom trenutku mogu da igraju, selektor na ovim utakmicama ima šansu da vidi sve igrače i na koga može da računa - naveo je vezista Hetafea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading