Milenković razoračan zbog jedne stvari!

Autor:

Sport

17.11.2019

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac fudbalske reprezentacije Srbije Nikola Milenković rekao je da je očekivao da će tribine stadiona "Rajko Mitić" biti mnogo punije u poslednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Ukrajine.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milenković

Srbija je remizirala protiv lidera naše grupe i sada se okreće borbi za odlazak na Evropsko prvenstvo preko baraža.

Prema Milenkovićevim rečima, samo 15 sekundi je delilo naš tim od pobede.

- Šteta što nismo pobedili. Odigrali smo dobro, video se napredak u igri. Stvarali smo dosta šansi, Ukrajina je završila na prvom mestu. Dva puta smo imali vođstvo i nismo uspeli da pobedimo, iako smo težili tome. Da smo izdržali 15 sekundi pobedili bismo - rekao je Milenković.

Defanzivac Fiorentine je podsetimo da se uspeh ne može postići preko noći.

- Ovo je proces, ne može ništa preko noći. Ova ekipa će biti sve bolja i bolja. Znali smo na poluvremenu šta se dešava u Luksemburgu ali primarni cilj bio je da dobijemo utakmicu. Želeli smo žarko pobedu, ali ostaje pozitivan utisak naše igre. Treba da na ovome gradimo igru za budućnost - istakao je popularni Bleki.

Bivšeg štopera Partizana je iznenadila slaba poseta na "Marakani".

- Očekivao sam vide ljudi, drago nam je kad vidimo popunjene tribine, jer svaki igrač daje maksimum za pobedu. Nadam se da ce ljudi da se vrste na stadion - rekao je i dodao:

- Sve što više budemo zajedno bićemo sve bolji, pripremićemo se za baraž, cilj svih nas je plasman na Evropsko prvenstvo - zaključio je 22-godišnji fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading