Ševčenko: Srbija je dobar tim, zaslužili smo bod

Autor:

Sport

17.11.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Andrej Ševčenko, posle remija protiv Srbije 2:2, izjavio je da je na kraju kvalifikacija zadovoljan jer je ekipa otišla na EURO bez poraza.

RepublikaFoto: Starsport
Proslavljeni as sjajno vodi svoj nacionalni tim

Ukrajina je imača šest pobeda i dva nerešena meča, a gol u poslednjim momentima duela na stadionu “Rajko Mitić” sprečio je da Ševčenkov tim sada bude poražen.

- Zadovoljan sam, jer je ovo bio poslednji meč. Srbija je dobar tim, osvojili smo važan bod, ali moram da kažem da smo pravili netipične greške, ali najvažnije je da smo pronašli put da izjednačimo. Mislim da smo to zaslužili - rekao je Ševčenko na konferenciji za medije i iskoristio priliku da poželi sreću selekciji Srbije u baražu Lige nacija.

On je dodao da jedan od najboljih ukrajinskih igrača Jevhen Konopljanka nije igrao zbog bolesti.

- Bili smo bolji u drugom poluvremenu. Ipak, pokazali smo dobru igru, pogotovo Sidorčuk, Kovalenko i igrači sa klupe - poručio je Ševčenko, koji nije hteo da kaže kog rivala bi želeo da izbegne na žrebu za EURO.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading