Tumbaković: Ovo je bila jedna od boljih utakmica!

Autor:

Sport

17.11.2019

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković, posle remije protiv Ukrajine 2:2, izjavio je da je bilo dobrih nagoveštaja i ocenio da ekipa do baraža u martu mora da pronađe formu.

RepublikaFoto: Starsport
Ševčenko je zadovoljniji ovim ishodom meča

- Mislim da je ovo bila jedna od boljih utakmica, kad je neki nagoveštaj u pitanju. Ne bih bio previše strog, ovi momci treba da nastave da rade, da napreduju do marta i da spremno dočekaju baraž - rekao je Tumbaković na konferenciji za medije.

On je dodao da je evidentno da ima problema u sredini i odbrani, ali i da teško ima boljih igrača od ovih.

- Danas smo imali problem jer su Radonjić i Maksimović istovremeno tražili izmenu. Jasno je da ima problema i u veznom redu i u zadnjoj liniji. Ali, to je ta grupa, pitanje je da li imamo nešto bolje, moramo da nađemo formu.

Na pitanje ukrajinskih novinara o šansama njihove selekcije na EURO, Tumbaković je rekao.

- Ovo nije bila najjača selekcija Ukrajine, neki igrači su nedostajali (Konopljanka, Zinčenko, prim.aut), pokazuju veliku taktičku disciplinu i motivaciju, mislim da mogu mnogo bolje i imaju lepu perspektkvu na Evropskom prvenstvu - poručio je Tumbaković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading