Važno saopštenje FSS!

Autor:

Sport

16.11.2019

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije apelovao je danas na navijače da u predstojećoj utakmici protiv Ukrajine navijaju fer i sportski i podsetio da je FSS pod uslovnom kaznom Evropske fudbalske unije i da svaki naredni prekršaj znači i oštrije sankcije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbalska reprezentacija Srbije

FSS je naveo da će kapije stadiona biti otvorene tri sata pre početka meča i pozvao navijače da dođu na vreme, kao i da se ponašaju u skladu sa zakonom o pravilima ponašanja na sportskim priredbama i postupaju po nalozima redarske službe.

- Posebno ističemo da je zabranjeno unošenje predmeta koji mogu dovesti do narušavanja javnog reda i mira, povređivanja ostalih posetilaca, bilo kakvih vrsta pisanih transparenata ili parola (na platnu) sa porukama bilo koje sadržine, kao i pirotehničkih sredstava - navodi se u saopštenju FSS-a.

Kako se dodaje, na stadion se mogu uneti isključivo zvanična obeležja Republike Srbije.


- Molimo sve navijače koji dođu na stadion da imaju u vidu sa smo pod uslovnom kaznom Uefa i da svaki sledeći prekršaj rizikuje još oštrije sankcije. Stadion je mesto popularizacije sporta, a ne mesto širenja bilo kakvih drugih poruka - zaključuje se u saopštenju FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading