Zemljotres na Apeninima: Miha i Ibra u kontaktu, direktor Bolonje jasan oko Zlatana!

Autor:

Sport

16.11.2019

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna tema italijanskih medija je Zlatan Ibrahimović, pošto se nedeljama spekuliše da bi baš u Seriji A mogao da nastavi karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kontakt postoji!

Priče da bi legendarni reprezentativac Švedske mogao da postane novi igrač Bolonje "podgrejao" je sportski direktor italijanskog kluba!  Zlatan se na društvenim mrežama i zvanično oprostio od LA Galaksija.

- Stvar je vrlo jednostavna, čak i oko ideje tako kompleksne kao ova. Odnos između našeg trenera i Ibrahimovića je veoma snažan. Mihajlović i Ibrahimović su veoma povezani. Šveđanin je pristao na ideju o dolasku u Bolonju uzme u razmatranje - rekao je Rikardo Bigon, sportski direktor Bolonje za italijanski "Skaj Sport 24" i dodatno ulio nadu navijačima da bi Šveđanin mogao da obuče dres njihovog kluba.

One je istakao da su igrač i trener u stalnom kontaktu, a vredi napomenuti da će od 1. januara 2020. Ibrahimović biti slobodan da potpiše za bilo koji klub.

- Izbor je na Ibri. Mi smo fascinirani ovim potencijalnim poslom, ali to nije situacija koju možemo 100 odsto da kontrolišemo. Naša otvorenost za posao je i više nego pozitivna - zaključio je Bigon.

Mihajlović i Ibrahimović su već sarađivali od 2006. do 2008. godine, kada je Srbin bio pomoćnik Roberta Manćinija na klupi Intera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading