Španci razmontirali Maltu, BiH nemoćna, Švedska eliminisala Rumuniju!

Autor:

Sport

15.11.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bosne i Hercegovine poraženi su pred domaćom publikom od Italije 3:0, u devetom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Fudbaleri Švedske pobedili su na gostovanju Rumuniju 2:0, i u direktnom duelu su uspeli da obezbede plasman na Evropsko prvenstvo, Španci su bili nemilosrdni i čak 7 puta zatresli mrežu Malte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Italija - Bosna

BiH će posle poraza na "Zenici" od Italije imati prednost domaćeg terena u polufinalnoj utakmici baraža Lige B. Azuri su nastavili maksimalan niz zahvaljujući golovima Aćerbija i Insinjea u prvom delu igre, dok je po povratku sa pauze na 3:0 povisio Andrea Beloti.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Danci su preuzeli mesto lidera grupe D. U Kopenhagenu je savladana reprezentacija Gibraltara rezultatom 6:0. Briljirao je mladi Robert Skov sa dva gola, dok su početak drugog dela igre obeležili Gutkjaer i Braitvait.

Peti i šesti gol Danaca postiže Kristijan Eriksen u samo sedam minuta igre.

Izabranici Vladimira Petkovića su stigli do važnog trijumfa koji ih stavlja na drugo mesto grupe D ispred Irske sa dva boda prednosti pred poslednje kolo. Švajacarci su slavili zahvaljujući golu Itena u 77. minutu koji je ušao samo pet minuta ranije na teren u Sent Galenu.

 

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Rumuni su priredili neugodno iznenađenje svojim navijačima pošto su Šveđani naneli domaćinu poraz od 2:0 golovima Berga i Kvasona u prvom delu utakmice. Gosti su tako kolo pre kraja osigurali plasman na finalni turnir Evropskog prvenstva.

Španci su razmontirali Maltežane u Kadizu rezultatom 7:0. Svoje golove su postigli Morata i Kasorla u prvom poluvremenu, dok su se u nastavku na semafor upisali još Tores, Sarabia, Olmo, Moreno i Navasa za laku pobedu domaćina.

 

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading