Kraj sage na pomolu: Ibra pronašao klub, poznata i plata!

Autor:

Sport

15.11.2019

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović karijeru će nastaviti u Italiji, a kako pišu evropski mediji još samo detalji su ostali do njegovog prelaska u Milan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Švedski veteran (38) napustio je Los Anđeles Galaksi i u januaru 2020. će zaigrati u još jednom evropskom klubu. Kako sada stvari stoje, vraća se u Seriju A.

Ibrahimović je postigao 52 pogotka i imao je 17 asistencija u 53 meča za Galaksi.

U razgovoru za Sport Mediaset, novinar Klaudio Rajmondi potvrdio je da je Zlatan odlučio da franšizu iz Kalifornije i da sada traži klub koji može da mu obezbedi vodeću ulogu i platu od 3,5 miliona evra godišnje.

Roso-neri i ove sezone imaju mnogo problema, navijače je strpljenje izdalo, a dolaskom Ibrahimovića neke stvari bi se možda promenile u pozitivnom smeru. 

Tridesetosmogodišnji Šveđanin je od 2010. do 2012. igrao za Milan, a u bogatoj karijeri bio je član još Malmea, Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone, PSŽ i Mančester Junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading