Lalat žestoko udario na Lazetića!

Autor:

Sport

15.11.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Varnice između trenera Vojvodine Nenada Lalatovića i sportskog direktora novosadskog kluba Nikole Lazetića nikako da splasnu, a šef stručnog štaba "lala" izveo je novi udar na pretpostavljenog.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Vojvodina ove jeseni beleži prilično dobre rezultate, ali između Lalatovića i Lazetića očigledno nešto ne štima i to se trude da ne sakriju nijedan od njih dvojice.

U toku reprezentativne pauze, Lalatović je ironično udario na nekadašnjeg Zvezdinog fudbalera, a sada funkcionera Vojvodine.

- Najbitnije mi je to što ekipa ima željene rezultate i što se nalazimo na jako dobrom putu da ispunimo cilj i ponovo zaigramo u Evropi. Raduje me što se u našoj svlačionici sada čuje pesma i što osećam podršku i ljubav velike većine igrača. Što se sportskog direktora tiče, valjda nije zadovoljan tim što smo drugoplasirani i što ostvarujemo ono što smo obećali. Znam da ću da uradim sve što je u mojoj moći da na kraju lige tako i bude, znam koji je moj zadatak i veurjem da će naša Voša ponovo da se nađe među ekipama koje će igrati u evropskoj konkurenciji - izjavio je Lalatović u intervjuu za novosadski Dnevnik.

Ipak, nešto pre toga neveo je da to ne bi nazvao sukobom sa Lazetićem.

- Ne bih da komentarišem to da li postoji konflikt između sportskog direktora i mene. Ružno bi bilo da ja pričam o njegovom radu, neka o tome govore vodeći ljudi iz kluba. O mom radu svedoče rezultati, a oni kažu da smo drugoplasirani tim na tabeli. Vojvodina ponovo postaje hit, a menadžeri su posle dužeg perioda zatišja ponovo počeli da se interesuju za njene igrače - rekao je bivši trener mnogobrojnih klubova u Srbiji.

Lalatović je otišao korak dalje rekavši da postije igrači kojima je neko obećao da će igrati, ali nisu deo postave, jer prema njegovim rečima nju čine oni koji to zasluže.

- Postoje pojedinci u timu koji nisu zadovoljni time koliko igraju, a što im je možda neko obećao. Kod mene igraju samo oni koji to zasluže. Čvrst sam karakter, pošten i častan čovek, trener sam koji nikada za 11 godina, koliko se bavim ovim poslom, nije dobio otkaz - rekao je Lalatović.

Vojvodina posle 16 kola zauzima drugo mesto sa 33 boda, sedam manje od prvoplasirane Crvene zvezde, očigledno nedovoljno da za mir u kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading