Borjanova zamena spremna! Šampion Srbije zna naslednika reprezentativca Kanade na golu!

Autor: Informer

Sport

15.11.2019

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde Milan Borjan blizu je odlaska iz Ljutice Bogdana ove zime. Na adresu crveno-belih stigla je ponuda od 2.300.000 koju će uprava šampiona Srbije najverovatnije prihvatiti. Zamena za reprezentativca Kanade već je spremna!

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Sve je izvesnije da će crveno-beli od zime imati drugog čoveka koji će čuvati gol šampiona Srbije. Borjan je dobio unosnu ponudu iz MLS lige, odnosno Saudijske Arabije, ali je bliži Americi.

Zvezda na stolu ima ponude od 2.000.000 odnosno 2.300.000. Veću cifru nudi klub iz SAD-a, a i Borjan bi više voleo u Ameriku jer mu je Kanada jako blizu.

Izvesna prodaja sjajnog čuvara mreže neće naterati crveno-bele da se bace u potragu za novom "jedinicom".

- Borjanov odlazak na "Marakani" ne vide kao problem, jer je Zoran Popović pokazao da zaslužuje da bude prvi golman. Tu je i Nikola Vasiljević, koji je stigao iz Radnika sa statusom reprezentativca i od njega se mnogo očekuje u budućnosti - objašnjava izvor našeg lista.

Dakle, crveno-beli će šansu pružiti Zoranu Popoviću koji je i do sada sjajno koristio šanse. Postao je pravi "majstor penala", a prošle sezone su se mnogi šalili na njegov račun jer je primio više autogolova od svojih saigrača nego od protivnika.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Zoran Popović

Nekadašnji čuvar mreže Voždovca ima 31 godinu, a pre crveno-belih branio je boje pomenutih "zmajeva", Čukaričkog, Napretka iz Kruševca te norveškog Bodo Glimta odakle je stigao u redove šampiona Srbije u letnjem prelaznom roku 2018. godine.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading