Mitar otkrio razlog pada u igri: Čuli smo...

Autor:

Sport

14.11.2019

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović rekao je da je očajno drugo poluvreme u pobedi protiv Luksemburga 3:2 posledica ubedljivog vođstva Portugala nad Litvanijom.

RepublikaFoto: fss.rs
Aleksandar Mitrović

Srbija je nakon odličnog prvog poluvremena i vođstva od 2:0 u drugom poluvremenu primila dva gola uz jedan postignut i pokvarila utisak iz uvodnih 45 minuta.

- Dobro je počelo, dobro se završilo, napravili smo greške i zakuvalo se. Ali dobro, dobili smo i odradili ono sto je do nas. Biće lakše protiv Ukrajine, sa navijačima, a i opustili smo se kad smo čuli da Portugal vodi na poluvremenu - rekao je Mitrović posle meča.

Kako je u više navrata naveo, rekordi u državnom timu (na pet zaostatka za Stjepanom Bobekom) ne rađaju opterećenje kod njega.

- Lepa i draga su mi oba gola. Prestigao Mitića...jos jedan lep podatak, dostignuće, ali ne optrećujem se time. Radim svoj posao - naveo je napadač Fulama i vratio se na anlizu meča:

- Slažem se s Tadićem, drugo poluvreme je bilo katastrofa. Pad koncentracije, greške, oni su to odmah kaznili. Nije lako ni protiv kojeg rivala - rekao je Mitrović.

Mitrović veruje da Luksemburg može da iznenadi Portugalce, ali da je fokus na pobedi Srbije nad Ukrajinom.

- Čudo u Luksemburgu? Nadam se. Moramo da verujemo, ali da se fokusiramo da dobijemo Ukrajinu. Luksemburg je nezgodan. Pričao sam sa nekoliko igrača Luksemburga i rekli su da će dati sve od sebe, a ja sam ih zamolio da daju i više od toga -rekao je Mitrović.

Srbija protiv Ukrajine igra u nedelju od 15 sati u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading