Tumbaković: Bespotrebno smo doveli pobedu i tim u pitanje...

Autor:

Sport

14.11.2019

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je, posle pobede nad Luksemburgom, da je ekipa ispunila cilj i upisala pobedu, ali da nije zadovoljan zbog pada koncentracije koji se ponavlja iz meča u meč.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

- Rekli smo pre meča da ćemo gledati samo sebe i samo svoj rezultat. Ušli smo sa ciljem da ostvarimo pobedu, ali kada imamo rezultat i kada imamo mogućnost da uvedemo meč u mirnu završnicu, mi i ovoga puta uđemo opušteni i u pojednim trenucima dovedemo pobedu u pitanje i ceo tim- rekao je Tumbaković novinarima posle utakmice.

Srbija je sa 3:2 pobedila Luksemburg u sedmoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

- Ima stvari za ozbiljnu priču i analizu. Mnogo stvari nije bilo dobro, kako u prvom, ali tako i u celom drugom poluvremenu...- rekao je on.

Upitan da li je ekipa mislima već u baražu ili je fokusirana na meč za Ukrajinom, Tumbaković je rekao da reprezentacija kvalifikacije želi da završi na "najbolji način".

- Imamo cilj da takmičenje završimo na najbolji način. Igramo kod kuće protiv tima od kog smo ozbiljno poraženi i sada pred našom publikom želimo da ostvarimo dobar rezultat. Šta će biti ne zavisi samo od nas rekao je selektor.

On je kazao da ekipa ima pritisak zbog kog u nekim trenucima možda igra slabije, ali da to ne bi trebalo da bude opravdanje.

Tumbaković je izrazio nadu da će Srbija u ovim kvalifikacijma uspeti da "eventualno ostvari cilj".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading