"Zvezdina fondacija" dobila novo rukovodstvo, spremaju korenite promene!

Autor:

Sport

14.11.2019

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Projekat "Zvezdina fondacija" posle deset godina postojanja dobila je novo rukovodstvo i ustanovila nove ciljeve. Na čelu fondacije crveno-belih nalazi se filmski i pozorišni režiser Jug Radivojević.

RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
Jug Radivojević

Fondacija je osnovana kao još jedan od načina na koji se može pomoći Crvenoj zvezdi, prikupljanjem sredstava od članarina koje navijači uplaćuju prilikom učlanjenja u klub ili obnavljanja članstva.

Novi predsednik Upravnog odbora "Zvezdine fondacije" Jug Radivojević nije krio zadovoljstvo povodom novih projekata koji će biti ustanovljeni na sastancima.

- Nasledio sam pokojnog Dragoslava Šekularca, našu veliku legendu i velika mi je čast što sam na mestu predsednika Zvezdine fondacije. Imamo jako dobar i koopertativan Upravni odbor. Sredstva od članirina naših navijača su zapravo sredstva Fondacije i ona su usmerena za pomoć Omladinskoj školi, vetaranima, ali i unapređenja rada čitavog kluba. Blizu smo odluke koji ćemo projekat izglasati na Upravnom odboru, a posle toga nastavljamo redovne aktivnosti koje se tiču generalnog pružanja pomoći humanitarnog karaktera - naglasio je Radivojević.


Takođe, pohvalio je rad Omladinske škole koja je jedna od najboljih na prostoru regiona.

- Omladinska škola radi odličan posao i deca se selektiraju ne samo sa prostora Srbije, već i šire. Rukovodioci škole su nam predložili za koju decu treba obezbediti pomoć, a vezana je za prevoz i hranu mališana koji imaju između osam i 14 godina. Uz njihovu procenu smo mi izdvojili određen iznos koji ćemo vrlo transparentno prikazati na zvaničnom sajtu gde ćemo imati stranicu naše Fondacije. Svaki dinar koji je na računu Fondacije, a koji je doniran od strane naših navijača biće transparentan. Naše smernice  su – mladi, veterani i projekti koji će doprineti unapređenju kluba.

Glumac i član Upravnog odbora Viktor Savić naglasio je značaj ove fondacije u cilju pomoći ljudima kojima je to, u ovom trenutku, najpotrebnije.
RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
Viktor Savić

- Velika mi je čast što sam član fondacije. O svemu što pričamo i odlučujemo na sastancima nas stavlja na slatke muke koje rešavamo sa osmehom na licu. Imamo određeni budžet kojim raspolažemo za pomoć, bilo da je namenjen nekom pojedincu ili za konkretan objekat, nešto što je potrebno kako starim tako i mlađim generacijama. Nema lepšeg osećaja od toga da možeš nekome da pomogneš. Uvek se vraćam zadovoljan i nasmejan sa naših sastanaka – rekao je Savić i dodao:


- Kada znamo da članirane, koje navijači plaćaju kada se učlanjuju u klub, idu na takvo jedno mesto, koje je transparentno, lakše je i da je platiš. Kasnije jedva čekaš sledeću godinu da ponovo, na neki način, doniraš taj novac zato što znaš da ćeš tim novcem nekome pomoći – zaključio je Viktor Savić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading