Veliki potpis u Zvezdi!

Autor:

Sport

13.11.2019

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani vezista i izdanak Omladinske škole crveno-belih Željko Gavrić, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom

RepublikaFoto: Starsport
Željko Gavrić

Prošle nedelje je Strahinja Eraković produžio saradnju sa klubom u kom je ponikao, a danas je to učinio Željko Gavrić. Vezista rođen 2000. godine koji se kali u Grafičaru potpisao je novi ugovor sa Zvezdom i obavezao se na vernost crveno-belima do leta 2023. godine.

- Presrećan sam što sam produžio ugovor sa klubom u kojem sam ponikao. Nastavak saradnje je znak da u klubu veruju u mene i veoma sam srećan zbog toga. Ponosan sam na sebe, jer je ovo nešto o čemu sam maštao od malih nogu. Nastaviću vredno da treniram i nadam se da će uskoro stići poziv Vladana Milojevića i prekomanda u seniorsku ekipu Crvene zvezde - istakao je Željko Gavrić.

Momak iz Ugljevika je jedan od najboljih igrača, ne samo razvojnog tima Grafičara, već i čitave Prve lige Srbije. Gavrić je na 17 utakmica postigao sedam golova i zabeležio pet asistencija.

- Mnogo mi znače minuti u seniorskom fudbalu. Grafičar je prirodan korak ka prvom timu Crvene zvezde. Najmlađa smo ekipa u ligi, ali se ravnopravno nosimo sa starijima i beležimo dobre rezultate - podvukao je fudbaler rođen 2000. godine.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading