"Nadam se da Bobekov rekord uskoro pada"

Autor:

Sport

13.11.2019

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović nada se da će uskoro postati najbolji strelac reprezentacije u istoriji, ali da se ne opterećuje rekordima.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

- Uvek moraš da želiš više. Mogao sam da dam još koji gol više, ali ne treba biti alav. Lepa je cifra. Nadam se da ću kad-tad oboriti taj rekord. Ne opterećujem se time, trudim se da dam maksimum i pomažem ekipi. Lepo je davati golove, ali je najbitnije da ekipa beleži dobre rezultate - rekao je Mitrović novinarima u Staroj Pazovi.

Mitrović je do sada dao 31 gol za reprezentaciju i konstantno napreduje na listi najboljih strelaca ikada. On je trenutno šesti na listi, a prvi je Stjepan Bobek sa 38 golova.


- Nadam se da ću uskoro i da oborim taj rekord, iako se zaista ne opterećujem time. Kada toliko čitaš po novinama o tome, moraš i da razmišljaš o tome. Ali, ako se previše opterećuješ golovima, onda oni ne dolaze - kazao je Mitrović.

Srbija će u četvrtak igrati protiv Luksemburga u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

- Čeka nas utakmica protiv ekipe o kojoj sve znamo, nema iznenadjenja. Namučili su nas u prvoj utakmici, kada smo sva sreća dali golove na vreme. Sada nas ponovo čeka veoma teška utakmica, koju moramo da dobijemo. Moramo da pobedimo ako hoćemo nečemu da se nadamo. Moramo da uzmemo tri boda na bilo koji način -kazao je Mitrović.

Utakmica protiv Luksemburga igraće se u četvrtak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading