Pukla tikva u Voši: Trener i sportski direktor i klinču - Lazetić odlazi zbog Lalatovića!

Autor:

Sport

13.11.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvodina od starta sezone izgleda kao potpuno drugi tim u odnosu na prethodne godine. Veliki udeo u tome ima novi trener "lala" Nenad Lalatović, ali kako to obično ume da bude slučaj sa temperamentnim stručnjakom, ne može bez kontroverzi.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Prema pisanju Sportskog žurnala, sportski direktor Voše Nikola Lazetić bi uskoro mogao da napusti Karađorđe upravo zbog Lalatovića.

Navodno, njih dvojica odavno nisu na istim talasnim dužinama od samog početka saradnje jer je Lazetić želeo drugo rešenje na klupi.

Nezadovoljstvo se širilo i na sastav tima, odnosno status nekih nezadovoljnih fudbalera, a kao koja je prelila čašu jeste nedavna kritika koju je Lalatović indirektno uputio upravo Lazetiću.

Javna je tajna da su navijači stali na Lalatovićevu stranu, pa ne bi bilo čudno da Lazetić zaista napusti projekat svog bivšeg kluba.

Interesantno, njih dvojica su bili saigrači u omladinskoj školi Crvene zvezde, a potom i u prvom timu "crveno-belih" i "milicionara".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading