Crna Gora uništila Ukrajinu na startu Svetske lige!

Autor:

Sport

12.11.2019

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, u znatno podmlađenom sastavu, imala je samo lakši trening na startu Svetske lige. Izabranici Vladimira Gojkovića pobedili su Ukrajinu u Nikšiću sa 23:3 (8:1, 6:1, 5:1, 4:0).

RepublikaFoto: waterpoloserbia.org
Selektor Crne Gore Vladimir Gojković sa Dejanom Savićem

Popularne "ajkule" su u Nikšiću više nego ubedljivo stigle do pobede protiv objektivno daleko slabijeg rivala, a čak devet igrača je uspelo da se upiše u listu strelaca. U grupi sa Ukrajinom i Crnom Gorom je selekcija Španije, a već sada je jasno da će u drugu fazu takmičenja plasman izboriti Crne Gora i Španija.

Golove za Crnu Goru postigli su: Lazović, Matković 2, Radović 3, Petković 3, Obradović, Popadić 1, Ukropina 4, Đurđić, Moskov 4, Banićević 3, Vidović 2, Pješivac 1, Tešanović. Strelci sa Ukrajinu bili su Griščuk, Aleksejev i Abramov.

Naredni meč Crna Gora igra protiv Španije 11. februara naredne godine, a protivnik Crnoj Gori u četvrtfinalu, u zavisnosti od plasmana u grupi, biće Srbija ili Hrvatska, koje su objektivno daleko kvalitetnije od selekcije Holandije sa kojom se nalaze u drugoj grupi, grupi sa kojom ukršta grupa u kojoj se nalaze Crna Gora, Španija i Ukrajina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading