Nejmara leče guzate Špankinje

Autor:

Sport

13.11.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji meč za Pari Sen Žermen Brazilac Nejmar odigrao je 5. oktobra, a nakon toga je imao problema sa zadnjom ložom i nije ga bilo na idućih šest utakmica "svetaca".

Nejmar

I dok se ono malo navijača kluba iz Pariza kojima je još stalo do njega pitaju kad će se vratiti na teren, Brazilac ne krije da uživa u slobodnom vremenu. Pošto je povratak obavezama za Brazilca u magli, rešio je da se zabavi sa dve atraktivne Špankinje u Barseloni.

Poznato je da je Nejmar mesecima unazad kukao i tražio od uprave da ga pusti da se vrati na Nou kamp, ali je očigledno da ga u Kataloniji, osim fudbala, zanimaju i zgodne cice. Društvo su mu pravile Noa Saez i Paola Rodrigez, dve prelepe devojke za koje je karakteristično to što imaju poveće pozadine. Sudeći po fotografijama iz provoda koje su lepotice podelile na Instagramu, Nejmar je uživao, a kako i ne bi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading