Igrači Napolija u strahu od sopstvenih navijača, čuvaju ih telohranitelji!

Autor:

Sport

12.11.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napolija nalaze se u strahu od napada navijača tog kluba nakon sukoba sa predsednikom Aureliom De Laurentisom i zato su pojedinci angažovali lično obezbeđenje, prenose italijanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pobuna u timu je u toku

Na meti vandala ove nedelje bili su Pjotr Zjelinski i Alan, jedan od najglasnijih u odbijanju poslušnosti predsedniku da se ostane u karantinu, tako što su Brazilcu upali u dom i uz viku oštetili inventar.

Zbog toga je, kako piše Korijere delo Sport, Kalidu Kulibali zaposlio telohranitelje kako bi čuvali porodicu i njega sve vreme.

Žena Lorenca Insinjea, koji je pod udarom da mu se oduzme kapitenska traka jer je takođe bio jedan od predvodnika u sukobu sa De Laurentisom, napustila je grad zbog novonastale situacije.

Totalni haos vlada u klubu iz Napulja i neće se skoro smiriti jer je De Laurentis spremio kaznu za igrače oduzimanjem 25 odsto od plate.

U celu priču upleteni su navijači Napolija, poznati i po tome što su već nekoliko puta pljačkali "svoje" fudbalere poput Edinsona Kavanija, Mareka Hamšika, Ezekijela Lavecija, Arkadijuša Milika...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading