"Mesi će biti naš doživotno!"

Autor:

Sport

11.11.2019

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu je rekao da bi Lionel Mesi mogao da obaveže svoju budućnost klubu na beskonačno, iako su već počele pripreme za život posle njega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Prvi čovek katalonskog kluba je tokom leta priznao da su određeni igrači dovedeni s ciljem da vode Barselonu kada Mesi ode, ali sada kaže da je siguran da će Argentinac biti tu barem još pet godina.

- Definitivno će to biti želja svih strana ako Leo ima tu ambiciju, da potpiše beskonačni ugovor. Na kraju je on taj koji mora da odluči. Zaslužio je pravo da odluči kada će završiti karijeru. Ali, kao što je rekao pre nekoliko godina, želi da završi karijeru u Barseloni. U naredne dve ili tri sezone će ostati Leo Mesi. Nema sumnje da je i dalje mlad i jak, kao i ambiciozan. To znači da će igrati za nas u naredne dve, tri, četiri ili pet godina. Nema sumnje oko toga- istakao je Bartomeu.

Uz to, Bartomeu veruje da će Mesi ostati u klubu i po završetku karijere.


- Ne sumnjam da će Mesi pošto završi karijeru fudbalera ostati povezan sa klubom do kraja života. Prvenstveno jer je najbolji igrač u istoriji fudbala, a ovde je igrao. Sumnjam da će neko drugi nadmašiti njegova dostignuća ili rekorde, kao i njegov talenat, vođstvo i nadmoć koju ima u svetu fudbala. Biće povezan sa Barselonom do kraja života- naglasio je Bartomeu.

Mesijev sadašnji ugovor sa katalonskim klubom ističe u leto 2021. godine, a on je na "Kamp Nou" stigao kao 14-godišnjak 2001.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading