Evrogol, nedosuđen penal, povici na VAR i rutinska pobeda Liverpula nad Sitijem u derbiju!

Autor:

Sport

10.11.2019

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula napravili su ogroman korak ka osvajanju šampionske titule pošto su savladali Mančester siti na svom terenu 3:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kakav udarac Brazilca!

Prvi gol delo je Fabinja koji je sjajno reagovao i ukrao loptu, potom je neverovatnim udarcem sa 25 metara pocepao mrežu Klaudija Brava.

Tada se igrao šesti minut, a već u 13. je bilo 2:0 kada je Mohamed Salah iskoristio centaršut Robertsona i postigao gol. Treći gol za „redse“ takođe dolazi posle centaršuta – ovoga puta je centrirao drugi bek Trent Aleksander Arnold, a glavom je loptu u gol sproveo Sadio Mane.

Bernardo Silva je u finišu samo smanjio prednost domaćina, ali ovaj meč su definitivno obeležile sudije. Kod drugog gola Liverpula Siti je verovao da je Salah u ofsajdu, a iako je Trent Aleksandar Arnold igrao rukom u šesnaestercu, nije dosuđen penal za Siti u prvom poluvremenu.

Siti je posle ovog kola tek četvrti na tabeli, sa devet bodova manje od prvoplasiranog Liverpula.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading