Junajted ubedljiv posle Partizana, Vulvsi bolji od Aston Vile!

Autor:

Sport

10.11.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda su savladali Brajton na "Old Trafordu" rezultatom 3:1 u okviru 12. kola Premijer lige, dok su Vulvsi bili bolji od Aston Vile sa 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Junajted - Brajton

Igrao se 17. minut kada su "đavoli" stigli do prednosti, Marsijal je dodao loptu do Pereire u kaznenom prostoru rivala, Brazilac je uputio udarac, lopta je zakačila jednog od defanzivaca Brajtona i prevarila Rajana za 1:0.

Samo dva minuta kasnije "đavoli" dolaze i do drugog pogotka, nakon gužve u kaznenom prostoru loptu je pored svog golmana u mrežu ugurao Dejvi Preper.

Sa 2:0 se otišlo na odmor, a Brajton je uspeo da se vrati rezultatski u meč u 64. minutu, sjajan skok Danka nakon kornera koji je izveo Gros i efektan pogodak štopera "galebova" za 2:1.


Ipak, nije dugo trajala radost gostiju, akcija Junajteda praktično sa centra, Marsijal pronalazi Rašfroda, koji loptu šalje pod prečku za 3:1. 

Do kraja nije bilo promene rezultata, bitna pobeda za "đavole", koji su u minulom kolu poraženi u Bornmutu.

Ekipa Vulverhemptona je bila bila bolja od Aston Vile sa 2:1 (1:0).

Poveli su u finišu prvog poluvremena, lukava akcija iz slobodnog udarca, Mutinjo je poslao loptu ka Nevešu na ivicu kaznenog prostora, a sjajni Portugalac šalje neodbranjiv projektil u mrežu rivala za 1:0.


Otišlo se na odmor, zaigrala je nešto bolje Aston Vila u nastavku, ali je to odlično leglo domaćim igračima, koji imaju sjajan kontranapad.

Upravo su iz kontre u 84. minutu došli i do drugog pogotka na meču, Adama Traore je prosto "proleteo" po desnoj strani, zavrnuo je loptu u sredinu ka Raulu Himenezu, a Meksikanac preciznim udarcem matira Nilanda za 2:0.

Aston Vila dolazi do pogotka u drugom minutu nadoknade, strelac je bio Trezege, ali nije bilo vremena da se gosti domognu još jednog pogotka, pa su "vukovi" upisali trijumf.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading