Partizanovi "klinci" jasni i samouvereni: Mančester bolji rival, napad na dve pobede i plasman dalje!

Autor:

Sport

08.11.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Vladmir Stojković triput savladan (zabeležio i četiri odbrane), crno-beli su bili u zaostatku i zbog učinka bekova Nemanje Miletića i Slobodana Uroševića, dok su štoperi Bojan Ostojić i Strahinja Pavlović „krpili“ koliko su mogli. A nisu mogli sve.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

- Ušli smo bojažljivo u meč. Mančester je bio bolji rival, odigrao je najbolju utakmicu u Ligi Evrope dosad. Uspeli smo da spustimo loptu u nekim periodima igre, ali smo na kraju izgubili. I prvi meč smo ušli obazrivo, ali sada smo mnogo više, zbog atmosfere, stadiona kvaliteta igrača. Ovo je vrhunski fudbal, koji nas očekuje ako mislimo da igramo na vrhunskom nivou. Ostale su još dve utakmice, protiv AZ Alkmara i Astana koje moramo da pobedimo ako mislimo da idemo dalje - nada se Strahinja Pavlović.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Proces sazrevanja na velikoj sceni Strahinji ide od ruke, a nešto slično, samo u manjoj meri, doživljava godinu dana mlađi Filip Stevanović

- Nismo zadovoljni. Nismo lepo ušli u meč. Momci iz Junajteda su zasluženo pobedili, čestitam im i želim mnogo sreće u nastavku takmičenja u Ligi Evrope. Lep je osećaj igrati na Old Trafordu, naročito za mene. Najmlađi igrač Partizana, sa 17 godina igrati na Old Trafordu. Sve se to briše zbog poraza. Najbitnije je da ekipa pobeđuje, što se nije desilo. Očekujem pobede u preostala dva susreta, mislim da to možemo da izguramo na lep način, da prođemo grupnu fazu - optimista je Filip Stevanović.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading