BOMBA: Zlatan potpisao!

Autor:

Sport

08.11.2019

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović ima novi klub! Švedski fudbaler spreman je za povratak u Italiju otkrio je prvi čovek MLS lige Don Gerber.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

- Zlatan je interesantan karakter koji uvek drži pažnju. Potrebni su nam u MLS ligi takvi likovi. Kao što je nekada bio Bekam. Iako Ibrahimović ima 38 godina, sada je opet potpisao za Milan, koji je jedan od najvećih klubova na svetu. Kod nas je za dve godine oborio skoro sve rekorde sa tolikim brojem golova koje je postigao. Nadam se da će se vratiti jednog dana, ali sve zavisi od Los Anđeles Galaksija. Srećan sam što je bio kod nas, sviđali su mi se njegovi nastupi. Pogotovo kada je o sebi pričao u trećem licu - rekao je Garber.

Informacija iz Italije još uvek nema. Jedno je sigurno, ako se vrati u Milan Zlatan će i pored toga što ima 38 godina biti jedan od najboljih igrača u Italiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading