Lopovčinu Briha posle Srba mrze i Hrvati!

Autor:

Sport

08.11.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feliksa Briha (44) ne mrze samo Srbi, već i Hrvati. I to s punim pravom! Nemački sudija koji je na Mundijalu u Rusiji pokrao "orlove" protiv Švajcarske (1:2), kada nam nije svirao očigledan penal posle prekršaja dvojice igrača nad Aleksandrom Mitrovićem, označen je u Hrvatskoj kao glavni krivac za remi Dinama sa Šahtjorom (3:3) u Ligi šampiona.

Ne miriše Balkance: Nemački arbitar, Feliks Brih

PRAVI CIRKUS

"Modri" su u sudijsku nadoknadu ušli sa dva gola prednosti, ali je Brih pustio da se igra još deset minuta, gosti su smanjili na 3:2, a onda je u 98. minutu dosudio penal za Ukrajince. Svoju odluku Nemac je potvrdio posle pregledanja snimka, što je trenera Dinama Nenada Bjelicu posebno zabolelo jer VAR nije gledan u dva navrata kada je to njima možda išlo naruku.

- Ako ne želi uvek da gleda VAR, šta će nam onda? Da se razumemo, prekršaj na Tajsonu je bio za čisti penal, ali Brih je gledajući snimak dao penal za drugu situaciju - analizirao je Bjelica odluke Nemca, a onda još jače udario po Brihu i VAR:

- Uvek govorim da je VAR obično s*anje koje ubija emocije i igru. To je cirkus i nešto skandalozno! Pogledajte koliki je cirkus u Engleskoj, a u Italiji je tek najveći cirkus. Tumačenje spornih situacija se i dalje svodi na interpretaciju. Čemu onda to, ukinite VAR - grmeo je trener Dinama.

PAKAO NA MARAKANI

Da Brih mrzi Hrvate i da to posmatraju kroz prizmu Srbije, potvrdili su i tamošnji mediji. Tako portal Index.hr, sabirajući sve grehe Nemca, nije propustio da spomene odluke tokom Svetskog prvenstva na meču protiv Švajcarske, ali ni duel između "orlova" i "vatrenih" koji je odigran 2013. u Beogradu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo (1:1).

- Pakao Srbije i Hrvatske na Marakani Brih je gasio kišom kartona. Podelio je osam žutih, kao i crvene kartone Nemanji Matiću i Josipu Šimuniću - podsetili su na poznatom portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading