(FOTO) Sitijev desni bek navukao rukavice: Voker branio kao Biševac 2006!

Autor: T.PETKOVIĆ

Sport

08.11.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarna situacija dogodila se na meču Atalanta - Mančester siti (1:1) u 4. kolu Lige šampiona. "Građani" su celu utakmicu muku mučili sa golmanima, pa je Ederson već u 46. minutu morao napolje zbog povrede. Zamenio ga je Klaudio Bravo, ali je isključen u 81. minutu, zbog čega je među stative morao desni bek Kajl Voker! Da stvar bude neverovatnija, defanzivac je bio na klupi, navukao je rukavice brzinski i ušao u igru umesto Rijada Mareza.

Desni bek Mančester sitija uspešan između stativa

Pomenuta situacija neodoljivo je podsetila na okršaj Crvene zvezde i Slovan Libereca (1:2) iz 2006. godine, kada je gol crveno-belih branio i odbranio Milan Biševac.

- Trener golmana Ćavi Mansisidor sugerisao nam je da u igru uvedemo Vokera zbog njegove hrabrosti i brzine. Srećni smo jer je upućen samo jedan udarac u okvir gola dok je on bio pred njim i čestitam mu na hrabrosti i želji da pomogne timu u teškoj poziciji - rekao je Gvardiola, dok se sam defanzivac našalio na račun svoje situacije.

- Znate, često se smejem golmanima tokom treninga, ali danas sam shvatio da je vrlo teško zaustaviti neke udarce iz prvog pokušaja - kazao je heroj Voker, kog su posle meča saletali saigrači da mu čestitaju zbog dobro odrađenog posla.

(FOTO SEĆANJE) Milan Biševac na golu Crvene zvezde protiv Slovana iz Bratislave pre 13 godina!

RepublikaFoto: Starsport
Milan Biševac je branio i odbranio gol Crvene zvezde 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading