ŠOK: Pavkov ne igra protiv Bajerna!

Autor:

Sport

07.11.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Pavkov će odustvovati tri nedelje zbog povrede skočnog zgloba na utakmici sa Totenhemom u Beogradu, pa je izvesno da neće biti na raspolaganju Vladanu Milojeviću u utakmici 5. kola grupne faze Lige šampiona protiv Bajerna 26. novembra na stadionu Rajko Mitić.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov tri nedelje van terena!

Snažni golgeter iz Begeča povredio se u finišu utakmice, prilikom doskoka, zbog čega je ambulantnim kolima odveden sa stadiona. Na današnjem pregledu je utvrđeno da je neophodna pauza, kako bi se povreda u potpunosti sanirala.

Vladan Milojević na raspolaganju ima još dvojicu napadača, Ričmonda Boaćija i Tomanea, koji će konkurisati za meč sa Javorom u nedelju od 14.30 na Gradskom stadionu u Ivanjici.

Pavkov je ove sezone postigao osam golova na 18 utakmica u svim takmičenjima, a u jučerašnjoj utakmici protiv Totenhema imao je idealnu priliku da zatrese mrežu Paula Gazanige u prvom poluvremenu, ali nije uspeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading