Bard Živa o Totenhemu: Odmah su morala trojica da budu na zemlji! Moraš da uplašiš Engleze!

Autor:

Sport

07.11.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji selektor reprezentacije Jugoslavije i trener Crvene zvezde Milan Živadinović pričao je u jutarnjem program Pinka o utakmici Lige šampiona između Crvene zvezde i Totenhema.

RepublikaFoto: twitter.com/tvbalkaninfo
Bard Živa je opet dominirao

Engleski tim je bio bolji od Zvezde sa 4:0, a popularni Bard Živa je imao šta da kaže o tome.

 - Dosta mi je više tih što okolo pričaju. Prvo – slaba priprema. Kad igraš takve utakmice kad treba da pobediš, mora da grmi dole. Drugo, čim krene utakmice mora trojica njihovih da budu na zemlji,. Moraš da ih uplašiš – istakao je Živadinović i izneo zamerke na taktiku trenera Milojevića.

- Nisam video rizik, moraš da igraš na rizik, sa tri napadača. Nije mogao Pavkov sam, umorio se. Ovi su strpljivo čuvali gol i došli su do pobede.

Što se tiče prvog gola Sparsa, nekadašnji proslavljeni fudbalski stručnjak bio je rezigniran reakcijom odbrane crveno-belih.

- Ono je smešno, to nigde nema. Svi čuvaju prostor. Naših sedam, Engleza četiri i oni im daju gol. Nema u toj taktici odgovornosti.

Takođe je naglasio da je Zvezda pala u drugom poluvremenu, te da  on ne želi da kritikuje, već da ukase na neke stvari.

- Video sam jedan pad u igri u drugom poluvremenuz. Nisu to ove naše ekipe, ovo su profesionalci koji kad ti daju jedan daju ti šest. Nije naše da kritkujemo, bitno je da kažemo neku istinu.

Podsetio se i vremena kada je on bio na klupi crveno-belih.

- Ja se sećam Zvezda – Partizan finale kupa, ja sam ih odveo na Avalu i pričao sa njima individualno. Ovde nema razgovora sa igračima, sada toiga nema, sve se podlegne nekoj atmosferi lako ćemo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitar

07.11.2019 14:49

U pravu je