Arsenal jedva iščupao bod protiv Vitorije!

Autor:

Sport

06.11.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala nisu uspeli da upišu i četvrti trijumf u grupnoj fazi Lige Evrope, pošto su u Gimaraešu odigrali 1:1 (0:0) sa Vitorijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vitorija - Arsenal

Velika šansa za goste na samom startu, igrao se osmi minut kada je Rodrigeš Pepe pogodio stativu!

Ipak, 11 minuta kasnije, nova šansa za Vitoriju, Evanđelista je tukao sa ivice kaznenog prostora, ali se istakao mladi golman Arsenala Damijan Martinez.

Domaćin je pripretio i u 19. minutu, Tapsoba je tukao nakon centaršuta iz slobodnog udarca, ali je Martinez ponovo bio oprezan.


Veliku priliku je potom propustio Davidson, kada je u izglednoj situaciji tukao pored gola "Tobdžija".

Prvo poluvreme je proteklo u znaku domaćeg sastava, ali golova nije bilo.

U nastavku je Arsenal konačno stvorio izglednu priliku pred golom rivala, igrao se 63. minut kada je Mustafi tukao glavom nakon kornera, ali je lopta prohujala iznad gola rivala.

A onda, 81. minut, Pepe odlično centrira iz slobodnog udarca, pronalazi Mustafija, koji glavom trese mrežu rivala za 1:0.


Usledila je opsada kola gostiju iz Severnog Londona, Vitorija je pokušavala da dođe do pogotka, najpre je Bonatini bio za malo neprecizan u 90. minutu, da bi samo minut kasnije domaćin došao do zasluženog izjednačenja i to na sjajan način.

Duarte je uhvatio "makazice" u kazenom prostoru "tobdžija" i uspeo da zatrese mrežu gostiju za 1:1.

U finišu je Roćina imao priliku da donese potpuni preokret, ali je tukao pored gola rivala.

Arsenal nakon četiri kola ima 10 bodova, Ajntraht je na drugom mestu grupe sa šest, ali tek igra meč sa Standardom, koji ima tri boda. Vitorija je tako protiv "Tobdžija" došla do prvog boda u grupnoj fazi Lige Evrope ove sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading