Poketinu nije svejedno: Znamo kako se proveo Liverpul, biće pakleno!

Autor:

Sport

05.11.2019

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino priznao je da poraz Liverpula od Crvene zvezde upozorenje za njegov tim i istakao veliku podršku sa tribina koju imaju izabranici Vladana Milojevića.

RepublikaFoto: Starsport
Maurisio Poketino

- Za svaki tim je bolje kada igra na svom terenu. Znamo da će atmosfera biti paklena, čuli smo mnogo o njoj... Videli smo kako je Liverpul izgubio u Beogradu, poštujemo Zvezdu, pokazaćemo to, ali uradicemo sve da pobedimo. Biće velika borba - rekao je Poketino na konferenciji za novinare u Beogradu.

Londonski tim nije u pravoj formi ove sezone, pa se tako spekuliše o mogućem odlasku Poketina.

- Nadam se da ovo nije kraj ere. Imam još tri godine ugovor i očekujem da ga odslužim - dodao je Argentinac.

U prestonicu Srbije Totenhem je došao oslabljen za nekoliko igrača zbog povreda Uga Ljorisa i Erika Lamele, a nisu tu ni Jan Vertongen, Serž Orije i Heri Vinks.


- Imamo dug roster, mnogi mogu da igraju - optimista je Poketino da će nadoknaditi njihov izostanak.

Za razliku od pomenute petorice u konkurenciji je Hjeon Min Son i to posle emotivnog sloma jer je slomio nogu Andreu Gomešu.

- Svi igrači iz Totenhema žale zbog toga. Drago mi je da je operacija prošla dobro, Gomešu šaljemo najbolje želje i nadamo se da će se sve biti u redu. Son je u redu, bilo je dosta emocija... Oseća se dobro i u formi je - zaključio je on.

Meč 4. kola Lige šampiona između fudbalera Crvene zvezde i Totenhema zakazana je za sredu od 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading