Džajić: Lakše bez Kejna, neka opet bude kao u moje vreme!

Autor:

Sport

05.11.2019

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počasni predsednik i legenda Crvene zvezde Dragan Džajić oglasio se povodom utakmice Crvene zvezde i Totenhema u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Priželjjuje pobedu

– Rekao sam i ranije da bi Crvena zvezda trebalo da traži šansu protiv svih protivnika u Beogradu. Na domaćem terenu i pred našim navijačima često smo uspevali da pobedimo i najjače evropske rivale. Verujem da možemo da napravimo još jedan dobar rezultat – istakao je Dragan Džajić.

On je pohvalio sjajnu fizičku spremu Engleza.

– Totenhem deluju fizički mnogo jače uživo, a nisam imao takav utisak pre meča u Londonu. Igraju čvrsto u odbrani, imaju izuzeto jaku kontru. Opasni su iz tih naleta, možda oni nisu tako česti, ali su vrlo organizovani. Potrebna je maksimalna doza koncentracije svih 90 minuta. Voleo bih da se utakmica završi pozitivnim rezultatom. Očekujem pune tribine i veliku podršku  navijača, a ona nikada nije nedostajala na našem stadionu.

Na terenu neće biti Harija Kejna, što treća Zvezdina zvezda smatra za veliku prednost našeg predstavnika.

– U svakom slučaju bolje je da ne igra nego da je na terenu. Kejn je mnogo bolji igrač, nego što sam mislio pre utakmice u Londonu.

Njegova generacija je početkom sedamdesetih igrala protiv Totenhema, a Džajić se nada da će i sada da se ponovi meč u Beogradu koji se tada desio.

– Izgubili smo u Londonu (2:0), međutim, imali smo baš dobre šanse, neke sam skoro i video na Jutjubu. Žao mi je što nismo uspeli da preokrenemo rezultat. U Beogradu smo pobedili sa 1:0, dali smo gol u 66. minutu, imali smo šanse za još neki pogodak. Ne bih imao ništa protiv da se i sutra ponovi isti rezultat – zaključio je Džajić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading