"KRALJEVI" ŠTUCAJU U PRIMERI, DOK ARGENTINAC TERORIŠE RIVALE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Španije Real doživeo je šokantan poraz od Betisa (0:1) na "Santjago Bernabeuu", ali podatak za nevericu jeste da je Leo Mesi dao isto golova koliko i ceo "kraljevski tim" u uvodnih pet kola Primere. Argentinac teroriše protivničke mreže, Ejbaru je spakovao četiri komada od devet, koliko je ukupno postigao, a na istoj koti su Ronaldo, Benzema, Bejl i ostale Zidanove zvezde i zvezdice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gol mašina: Leo Mesi

Baš to boli navijače aktuelnog prvaka Evrope, što Real ne liči na sebe i osvojio je mizerna dva boda iz poslednja tri meča kod kuće! Takođe, Madriđani su protiv Betisa propustili priliku da ispišu istoriju u slučaju postignutog gola. Naime, Zidanova četa tresla je mrežu na prethodna 73 meča, izjednačivši podvig brazilskog Santosa predvođenog slavnim Peleom od pre 54 godine. Bilo je potrebno samo da matiraju bivšeg kolegu Adana, koji je začarao gol i najzaslužniji je za tri boda zeleno-belih.

Posle pet odigranih kola Real ima osam bodova uz gol-razliku 9:5, dok je Barselona prva s 15, a Sevilja druga s 13 bodova.

- Uputili smo 27 udaraca ka golu Betisa, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Stvarali smo šanse, trudili se, a protivnik se odlično branio i uspeo je iz kontre da nas ugrozi - izustio je Zidan posle neočekivanog poraza.

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading