Barsa zove Kostića - Oduševio je protiv Bajerna!

Autor:

Sport

04.11.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav Ajntraht, strašni Ajntraht! "Orlovi" su na krcatoj Komercbank areni pred 51.500 navijača demolirali Bajern sa 5:1 (2:1) u 10. kolu Bundeslige i naneli gostima iz Minhena drugi prvenstveni poraz, a krila domaćinu dao je srpski reprezentativac Filip Kostić (27), koji je golom i dve asistencije očarao uvek probirljivu nemačku javnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kragujevački Marselo na radaru Barselone

Koliko je rođeni Kragujevčanin dominirao u demoliranju šampiona Nemačke, najbolje govori to što ga u svojim redovima silno želi, ni manje ni više, Barselona, ekskluzivno za Srpski telegraf otkriva Dragoslav Stepanović, ambasador Ajntrahta i nekadašnji trener crveno-crnih iz Frankfurta.

MILIMETARSKA PRECIZNOST

Iako ove sezone igraju promenljivo, fudbaleri kluba iz grada na Majni su ponizili Bavarce u utakmici u kojoj je krilni napadač domaćih pokazao da je sazreo za evropsku elitu, a od prvaka Španije teško da ima većeg kluba.

- Kostić je bio apsolutno fantastičan, bilo ga je svugde. Probijao je kao od šale bokove gostiju, snalažljivošću postigao vodeći gol iz peterca, sjajno asistirao Đibrilu Sou za 2:0, a onda milimetarski preciznim centaršutom iz kornera pogodio u glavu Martina Hinteregera za 4:1. Zato ne čudi informacija koju sam dobio nakon meča u svečanoj loži da Barselona želi da dovede našeg reprezentativca. Katalonci ga prate i ozbiljno su zagrizli jer je Filip u odličnoj formi, a to je pokazao i protiv Bajerna, koji je demolirao - otkrio je Stepanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fenomenalne parije reprezentativca Srbije ove sezone!

KAO BRZI VOZ

Stepi dodaje da je Kostićeva rapsodija protiv Bajerna dokaz da je as "orlova" u potpunosti pronašao sebe u Ajntrahtu.

- Filip je imao pogrešan izbor klubova pre dolaska u Frankfurt. U Štutgartu i Hanoveru nije mogao da pokaže svoje kvalitete jer su oni ispadali iz Bundeslige. Kod trenera Ajntrahta Adija Hitera Srbin ima punu slobodu u igri, pa samim time i njegova hitrina poput najbržih vozova dolazi do punog izražaja. Ipak, ima još prostora za napredak - veruje Stepanović da će se u umeće strelca pet golova i sedmostrukog asistenta ove sezone možda uskoro uveriti i na Nou kampu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading