Potresne reči druga ubijenog navijača Partizana: Kića je bio najbolji čovek na svetu, nikad se nije bavio kriminalom!

Autor:

Sport

03.11.2019

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo vođe navijača Partizana Ljubomira Markovića potreslo je Srbiju! Njegov prijatelj ne može da veruje šta se dogodilo.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ljubomir Marković Kića

Ubistvo Markovića dogodilo se u petak, a njegov prijatelj tvrdi da popularni Kića nikada nije imao veze sa kriminalom.

- Jedan od najboljih koje sam ja upoznao i neko ko nije bio kriminalac. On jeste navijač, ali taj termin kod nas ima negativnu konotaciju . Čovek se nije bavio kriminalom - rekao je on za "Telegraf".

Nastavio je u istom ritmu.

- Voleo je Partizan srcem. Imao je puno problema u životu. Prošao je to za Tatona, da ne ulazimo sada u ceo taj slučaj. Ali, on je tamo odležao 8 godina, a da nije ni učestvovao, niti imao bilo šta sa tim delom. Imao je ženu, dete, porodičan život. Nikakva obezbeđenja nije radio, nikakve kriminalne radnje. Znate šta? Nadimak puno govori o čoveku. Njega su zvali Kića. To je sigurno jedan od najboljih i najnormalnijih ljudi. Ko hoće, može da priča sa bilo kim ko ga je poznavao. Ako bilo ko kaže jednu lošu reč, ja ću stvarno biti iznenađen.

Nije mu jasno zašto se ovo dogodilo.

- Čitam sve, pratim šta pišu i komentarišu. Često kažu: "Ko se mača lati...". Verujte, ovaj se mača nikad latio nije. Pišu i za Tatona, osuđen je jer je vođa, a ne zato što je učestvovao u tome. Ostalo je iza njega dete od dve godine. Nikome nije jasno zašto se ovo desilo, niti kome on može da bude meta. Ponavljam, on se nije bavio kriminalom. Iako je lako zaključiti kod nas u društvu: "Navijač jednako kriminal, naravno da će njega da ubiju"! Ne. Čovek je iskreno i srcem voleo Partizan. Nikakve usluge i beneficije nikada nije tražio od kluba. Nikom nije jasno zašto se to desilo, nikom...

On demantuje da je Marković nekada bio navijač Crvene zvezde.

-  Jako mi je važno da kažem. On nikada nije bio navijač Zvezde. Neko pusti informaciju i to se lako prenese. Odrastao je na Jugu. Ceo život je posvetio Partizanu i ženi i deci - zaključio je prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading