Filip Kostić sa dve asistencije i golom uništio Bajern, pukla petarda u Frankfurtu

Autor:

Sport

02.11.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajntraht iz Franfurta naneo je težak poraz Bajern Minhenu pošto su na domaćem terenu slavili protiv šampiona Nemačke 5:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fenomenalni Kostć!

Junak ove pobede bio je reprezentativac Srbije Filip Kostić. Fenomenalni Kragujevčanin je učestvovao u tri od četiri gola svog tima.

Prvo je u 25. minutu doneo prednost Ajntrahtu, potom jeasistirao Sou za drugi gol domaćina, a Robert Levandovski je smanjio na 2:1 u 39. minutu.

Posle pogotka Abrahama na startu drugog poluvremena Kostić je opet bio asistent, kada je u 61. minutu uposlio Hinteregera. tačku na ovu blamažu Bajerna stavio je Pasijensia u 85. minutu. Naravno Bajern je doživeo ovaj poraz pre svega zbog crvenog kartona Boatenga u devetom minutu duela.

Meč za istoriju odigrao je i Red Bul Lajpcig koji je uspeo da savlada Majnc sa neverovatnih 8:0, što je jedna od najvećih pobeda u istoriji Bundeslige. Het-trik je postigao Timo Verner, a u listu strelaca se upisalo jošpet igrača, Verner je čak i asistirao dva puta.

Borusija Menhengladbah se popela na vrh tabele pobedom nad Bajerom u Leverkuzenu 2:1, a druga Borusija, ona iz Dortmunda je sigurnim trijumfom nad Volfsburgom od 3:0 obezbedila drugo mesto.

Verder i Frajburg odigrali su nerešeno 2:2. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading