Partizan "izgazio" "Lale": Natho i Sadik razmontirali Vojvodinu, Zdjelar postigao gol sezone!

Autor:

Sport

02.11.2019

14:51 >> 15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu sa 4:0 u derbi meču 15. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Na nivou... Fudbaleri Partizana

Izabranici trenera Sava Miloševića su odlično odgovorili na njegovu burnu reakciju posle poraza u prethodnom kolu na gostovanju Čukaričkom i tokom celog meča sa ekipom iz Novog Sada su bili bolji rival.

Ovim trijumfom se Partizan približio trećeplasiranoj Vojvodini na bod zaostatka, ali ima i utakmicu manje.

Domaći tim je, pred više nego polupraznim tribinama stadiona u Humskoj, od početka nametnuo svoj ritam igre, dok su gosti pokušavali iz kontranapada da stvore šanse.

Nešto oštriji pristup u duelima sa protivnicima je koštao fudbalere Vojvodine, pošto je u 29. minutu dosuđen jedanaesterac posle prekršaja Mladena Devetka nad Bojanom Ostojićem u kaznenom prostoru.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho

Siguran realizator najstrože kazne je bio Bibras Natho, koji je u 43. minutu posle sjajne akcije i dodavanja Umara Sadika postigao svoj drugi pogodak u prvom poluvremenu.

I drugo poluvreme je startovalo u sličnom ritmu, Partizan je napao protivnika od prvog sudijskog zvižduka, što je kao rezultat donelo evrogol Saše Zdjelara u 48. minutu.

Posle dve asistencije Sadik je i sam uspeo da se upiše u listu strelaca, fantastično je prevario protivnika u 69. minutu i uputio neodbranljiv udarac u gol čuvara mreže Vojvodine Emila Rockova.

Gosti su potpuno podbacili, zabeležili su samo jedan udarac u okvir gola, a najveću šansu je propustio Ognjen Đuričin, koji je ispred sebe imao prazan gol posle nesporazuma Bojana Ostojića i Vladimira Stojkovića.

RepublikaFoto: Starsport
Asano i Sadik

Vojvodina je pretila i preko Nikole Drinčića, odnosno njegovih dobro poznatih slobodnih udaraca i šuteva sa velike razdaljine, ali je svaki od njih Stojković uspeo da odbrani.

Pred fudbalerima Partizana je gostovanje Mančester junajtedu u Ligi Evrope, a može da ih raduje i to što je naredni protivnik poražen u domaćem šampionatu od Bornmuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading