Ljuti rival poručio Džaki: Idi iz Arsenala, tako je najbolje!

Autor:

Sport

02.11.2019

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Vest Hema Mark Nobl smatra da navijači Arsenala neće oprostiti Granitu Džaki postupak zbog kojeg je švajcarski reprezentativac na meti kritika već nedelju dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Granit Džaka

Džaka je prethodne nedelje bio u žiži javnosti posle incidenta sa navijačima londonskog kluba u duelu sa Kristal Palasom.

O njemu su govorili menadžer i kapiteni ostalih klubova Premijer lige, a oglasio se i 'prvi među jednakima' u Vest Hemu, inače ljutom gradskom rivalu Arsenala.

- Granit je bio na meti kritika zbog svoje reakcije, ali ga donekle razumem. Znam kako je kada stvari ne idu onako kako biste želeli, a ako ste kapiten, onda je vaša krivica još veća - ocenio je Nobl.

- On je napravio grešku. Najbolje bi bilo da porazgovara sa agentom, možda i da ode negde drugo. Velika je verovatnoća da će posle narednog lošeg poteza ponovo biti na meti kritika.

U međuvremenu švajcarski reprezentativac nije igrao meč Liga kupa protiv Liverpula, a menadžer Unai Emeri je saopštio da kapiten Tobdžija neće biti u sastavu ni za meč protiv Vulverhemptona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading