Milošević: Ako možete, praštajte, ako ne, sudite!

Autor:

Sport

01.11.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević je rekao da duguje izvinjenje medijima što se nije pojavio na konferenciji posle utakmice sa Čukaričkim.

RepublikaFoto: FK Partizan
Savo Milošević

On je istakao da nije tačno da je razmišljao o tome da podnese ostavku.

- Tačno je da sam bio izuzetno ljut. Moja je greška što se nisam pojavio na konferenciji. Nemam opravdanje, osim da se vremenom skupljaju razne stvari i kod mene, kao i kod svih drugih. To je bila moja reakcija, nije primerena i nemam opravdanje. Ako možete, praštajte, ako ne, sudite- naveo je Milošević.

Šef stručnog štaba beogradskog kluba je istakao da "ribanje ekipe još nije završeno".

- Zaključak stručnog štaba je da broj igrača nije dovoljan da igramo na istom nivou u domaćoj ligi i Evropi. Ovo ne govorim kao opravdanje, već kao činjenicu. To nas nikako ne opravdava, jer je isuviše velika razlika između onoga što igramo u Evropi i u ligi. To je osnovi i realan faktor - da postoji ogromna fizička potrošnja i da je nemoguće nadoknađivati je konstantno. To delom razumem, ali ima i nešto što se zove psihološki aspekt, a psihologija i psihološki umor jesu s jedne strane minus, ali to može da se delimično prevaziđe pravim pristupom i voljnim momentom. To je nešto što mi smeta. Ne samo u ovoj poslednjoj utakmici. Voljnim momentom može mnogo toga da se nadoknadi. To ćemo morati da nadoknadimo- istakao je Milošević.

Fudbaleri Partizana će imati priliku da se iskupe za poraz od Čukaričkog u subotu od 14.00, kada na njihov stadion dolazi Vojvodina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading