Veliko pojačanje stiže u Humsku: Ljubimac "Grobara" ponovo u Partizanu!

Autor:

Sport

01.11.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle bolnog poraza na Banovom brdu od Čukaričkog, generalni direktor Partizana Miloš Vazura je, demantujući spekulacije o mogućem odlasku trenera Miloševića, najavio jačanje tima u predstojećem zimskom prelaznom roku. Ali, pre svega toga, Savo Milošević će dobiti veliko pojačanje u stručnom štabu!

RepublikaFoto: Starsport
Duljaj ponovo u Partizanu!

Prema saznanjima ''Žurnala'', Miloševićev novi pomoćnik biće nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacivac naše zemlje Igor Duljaj!

Posle odlaska iz Partizana 2004. godine, ostatak igračke karijere Duljaj je proveo u Ukrajini, gde je branio boje Šahtjora i Sevastopolja, a tamo je ostao i na početku svoje trenerske karijere.

Radio je u stručnom štabu Šahtjora, kao i u njihovom mladom timu, stekao je i PRO licencu i sada je pred novim izazovom, koji mu je ponudio Partizan.

Pomenuti izvor navodi da su poslednjih dana pregovori Partizana i Duljaja intenzivirani i za očekivati je da se ova saradnja uskoro i ozvaniči.

Duljaj je ponikao u Partizanu, kao senior je bio član crno-belih od 1997. do 2004. godine i u tom periodu je sa crno-belima osvojio tri titule i dva Kupa i izborio istorijski plasman u Ligu šampiona 2003. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading