Jović: Pitajte Tumbakovića!

Autor: Sportski žurnal

Sport

01.11.2019

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Real Madrida Luka Jović je progovorio o svom statusu u reprezentaciji Srbije. Mladi ofanzivac je bio izostavljen sa spiska selektora Ljubiše Tumbakovića, koji je izjavio da je Jović javio porukom, ali ne njemu, da je povređen i da mora da napusti tim.

RepublikaFoto: Uefa.com
Luka Jović

- Za moj status u reprezentaciji Srbije morate da pitate selektora Tumbakovića. A, što se tiče mog odlaska iz reprezentacije pred putovanje u Luksemburg oko koga se mnogo polemisalo, kazaću da je lekar našeg tima utvrdio povredu zbog koje sam išao privatno na terapije. Da se razumemo, ne mora svaka povreda da bude teška i da zahteva pauzu od mesec dana- rekao je Jović za "Sportski žurnal".

On je dodao i da se ne ljuti ni na koga.


- Aleksandar Mitrović pruža odlične partije u Fulamu i uradio je mnogo više od mene za reprezentaciju, tako da razumem zašto ima prednost u odnosu na mene. I ja to zaista ne doživljavam kao nikakav problem- zaključio je Jović.

On je u utakmici protiv Leganesa postigao prvi gol za Real Madrid u sezoni i dodao je da prvenac posvećuje svom sinu Davidu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading