Ibrahimović dobio prvu zvaničnu ponudu: Sedam miliona na stolu za platu!

Autor:

Sport

31.10.2019

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatanu Ibrahimoviću za dva meseca ističe ugovor sa Los Anđeles Galaksijem iako je on i sada suštinski slobodan igrač s obzirom da je završio sezonu u MLS ligi i neće trenirati i igrati do kraja ugovora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Mnogi klubovi su čekali da se približi istek Ibrahimovićevog ugovora i da pokušaju da ga dovedu za džabe. Napoli ga želi do kraja sezone uz opciju za dodatnu godinu u ugovoru. Napoltanci su mu spremili 1.500.000 evra za šest meseci. Siniša Mihajlović ga je zvao u Bolonju da bude prva zvezda tima i klub sa Dal’ Are je spreman da ponudi i više od Napolija.

Južnoamerički velikani Boka Juniors i Flamengo u njemu vide fudbalsku i marketinšku snagu koja bi im donela na terenu i van njega i spremni su da mu ponude veliki novac za tamošnje uslove.

Ali najbolja ponuda Zlatanu je stigla od njegovog aktulenog kluba. U Los Anđeles Galaksiju su prezadovoljni Šveđaninom koji je nedavno napunio 38 godina. Postigao je 31 prvenstveni gol u MLS ligi na isto toliko mečeva ove sezone i pokazao da je i dalje vrhunska klasa.

Galaksi će teško da nađe napadača koji će imati takve brojke i postizati toliko golova i zato su Zlatanu ponudili novi ugovor vredan 7.000.000 evra za narednu godinu. 

To je ista plata koju je imao i do sada, a s obzirom na Zlatanovu od sponzora koji se sliva sa svih strana, teško da će bi finansijski mogao da prođe bolje na nekom drugom mestu.

Jedini problem je što se Ibrahimović nada makar dvogodišnjem ugovoru jer želi da još da igra i ne želi da i naredne godine u isto vreme dođe u ovakvu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading